MKB schakelteam Flevoland

In Flevoland kunnen kleine mkb-bedrijven met bedrijfsvragen terecht bij het MKB Schakelteam. Maar ook als de ondernemer een goed businessidee heeft en gewoon eens wil sparren met een professional.

Het MKB Schakelteam is een initiatief van de Provincie Flevoland en 26 Flevolandse partners. Het biedt kleine mkb-bedrijven in Flevoland één loket voor alle subsidies, regelingen en ondersteuning die er in Flevoland beschikbaar zijn. Een team van adviseurs geeft bedrijven tot 10 werknemers kosteloos advies. Dat doen zij binnen de thema’s die er nu toe doen, namelijk: strategie, organisatie, financiering, marketing, personeel en uitvoering.

Zeker in deze onzekere tijden zal de mkb’er de vinger stevig aan de pols moeten houden als om het financiële reilen en zeilen van de onderneming gaat. Een bedrijfsscan kan de mkb’er uitkomst bieden en helpen bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van strategie, personeel, marketing en verduurzaming. Zo’n scan wordt door het MKB Schakelteam eveneens kosteloos aangeboden. Het is een zeer effectief hulpmiddel dat samen met een adviesgesprek uitkomst kan bieden voor plannen of financiële vraagstukken. Scan en adviesgesprek tezamen kunnen ook heel goed als klankbord dienen voor ideeën of oplossingen.

De ondernemers die de afgelopen periode gebruik hebben gemaakt van de bedrijfsscan en het adviesgesprek zijn enthousiast en hebben met de uitkomsten weer positieve energie in hun bedrijven kunnen brengen. Van nieuwe business tot meer liquiditeit en in een aantal gevallen ook tot het aantrekken van nieuwe medewerkers. Als je geïnteresseerd bent kijk dan eens op MKBschakelteam.nl